Airco en Ventilatie

Airco

De ideale woon- en werktemperatuur schommelt zo rond de 20 °C. Airconditioning kan zorgen voor een optimaal binnenklimaat, welk seizoen het ook is. De nieuwe generatie airconditioningsystemen zijn niet alleen intelligent, duurzaam en energiezuinig, ook passen ze perfect in ieder interieur. U kunt zich vrijblijvend laten adviseren over de mogelijkheden van een airco in uw huis, kantoor of winkelruimte.

Ventilatiesystemen

Waar gewoond en gewerkt wordt, wordt geademd, gekookt en gedoucht. Allemaal bronnen van vocht en CO2. Om toch gezond binnenklimaat te kunnen garanderen, is goede woningventilatie belangrijk. Wij bieden u verschillende mogelijkheden op het gebied van ventileren. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van badkamerventilatie, wtw systemen, maar u kunt bij ons ook terecht voor informatie over de mogelijkheden van complete woningventilatiesystemen, zoals bijvoorbeeld een vraag gestuurde ventilatie. Bij een vraag gestuurd ventilatiesysteem komt via elektronisch-gestuurde zelfregelende roosters verse lucht rechtstreeks van buiten uw woon- of slaapkamer binnen.

Stofzuiginstallaties

Met een centraal stofzuigsysteem heeft u de ideale manier van stofzuigen in huis gehaald. U houdt uw huis op een efficiënte, gezonde manier schoon. Met behulp van een lichtgewicht slang die op vaste stofzuigcontacten in huis verbinding maakt met de centrale unit, u reinigt uw woonhuis, bedrijfspand of horecagelegenheid in een handomdraai. Op deze manier verdwijnt het stof zonder uitblaas van vieze luchtjes en gesleep met een zware machine. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw woning.