Badkamer

Badkamer

Bij ons kunt u terecht voor kleine reparaties op sanitair gebied zoals een lekkende kraan, maar ook voor het compleet renoveren of aanleggen van uw badkamer, toilet of keuken. Indien gewenst kunnen wij de tegelzetter en/of stucadoor in het totaal concept voor u meenemen. Als u behoefte heeft om sanitair uit te zoeken in een showroom willen we graag voor u een afspraak maken bij 1 of meerdere van onze leveranciers met een uitgebreide showroom:

www.galvano.nl
www.saniceve.nl

Daar kunt u onder begeleiding de badkamer naar uw keuze samenstellen, van een eenvoudige en praktisch tot een luxe en moderne badkamer. 

Toilet

Is het toilet al jaren aan vervanging toe, is de kleur niet meer van deze tijd of krijgt u het sanitair niet meer schoon. Ook voor een gehele toilet renovatie compleet met tegelwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Medische aanpassingen

Naast het installeren van eenvoudige tot luxe badkamers zijn we u ook graag van dienst voor het adviseren of aanpassen van de sanitaire opstellingen voor hulpbehoevende mensen. Mogelijk krijgt u van de gemeente een persoonsgebonden budget om u tegemoet te komen in de kosten die hierbij gemaakt dienen te worden, zie voor meer info: rijksoverheid.nl