Centrale verwarming

CV ketels

Een goed verwarmd huis begint met een goede ketel. De aan­schaf van een cv ketel is vaak een keuze voor ruim 15 jaar. De juiste keuze is dan ook niet alleen af­hankelijk van het type, grootte of het energie­label van uw woning. Het is ook belangrijk u af te vragen hoe­veel warm­water u ter beschik­king wilt hebben op 1 of meer­dere plaatsen tegelijk. Wij zijn u dan ook graag van dienst bij het uitzoeken van een cv ketel op maat. Wij zijn erkend Remeha dealer maar tevens leverancier val alle gerenom­meerde merken zoals Nefit.

Service en onderhoud

Het is van groot belang om de verwarmings installatie periodiek te onderhouden. Regelmatig onderhoud zorgt uiteraard voor een veilig en zuiniger toestel maar ook een kleinere kans op storingen. Uiteraard bent u voor storingen aan uw cv installatie bij ons aan het juiste adres.

Doordat wij veel onderdelen op voorraad hebben, zijn wij vaak in staat uw storing per direct te verhelpen.

Vloerverwarming

Centrale verwarming

Tegen­woordig willen veel mensen graag vloer­verwarming omdat dit zorgt voor behaag­lijke warmte, een goede temperatuur­verdeling en een besparing op de gas­rekening. Wij kunnen u de complete installatie hier­van aan­bieden, zelfs inclusief het tegel­werk.

Gashaarden

Door het laten plaatsen van een gashaard in uw woonkamer of aanbouw brengt het u warmte en genot, maar tevens creƫert het sfeer en gezelligheid.