Zinkwerk

Zink- en koperwerken

Dakgoten bepalen voor een groot deel het aanzien van uw woning. Een dakgoot moet dus niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij het dak en de rest van uw huis. Wij leveren en monteren diverse soorten en maten zinken en koperen goten op maat voor nieuwbouw, maar ook ter vervanging van bestaande bouw. 

Hemelwaterafvoeren

Bij een mooie zinken of koperen dakgoot horen ook hemelwaterafvoer buizen. Deze kunnen wij ook voor u verzorgen in het zink en koper, maar ook in het pvc . Alle hemelwaterafvoer buizen kunnen we voorzien van bladvangers, vergaarbakken of diversen extra versieringen. Om vandalisme of beschadigingen aan uw buizen te voorkomen kunnen we ze ook voorzien van stalen ondereinden.

Hemelwater onderdruksysteem

Het Geberit Pluvia afwateringsysteem is voor grote dakoppervlakken in moderne woon-, industrie-, kantoor- en flatgebouwen. Door de speciale constructie van de dak trechter wordt er een onderdruk in de leidingen genereert en daardoor wordt het water weggezogen. De afvoersnelheid en -capaciteit is duidelijk groter dan bij conventionele afvoeren ondanks de kleinere buisdiameters. De hoge stroomsnelheid van het water verbetert de zelfreinigende krachten en verkleint het gevaar van verstoppingen in de buizen.